غذاهای استانبول
غذاهای استانبول
کمتر کسی است که غذاهای متنوع، وسوسهانگیز و پر و پیمان ترکیهای را نپسندد؛ بیدلیل نیست که آشپزی این کشور شهرت و محبوبیت جهانی دارد. خوشگذرانی با انواع کبابها، کوفتهها، دلمهها و پیتزاهای ترکی از بایدهای سفر به استانبول است. برای دسر هم که باید لوکومهای شیرین و لطیف این شهر را مزه کنید و رویش هم یک فنجان قهوهی ترک تلخ.
غذاهایی که نباید در استانبول از دست داد
غذا در استانبول با مزه شروع میشود؛ مزه پیشغذای سنتی ترکیه است که با تنوع زیاد، مقدار کم و معمولاً سرد سرو میشود. محبوبترین مزهها ماست و بادمجان تنوری، ماست چکیده با نعنا و بادمجان سرخشده با سس گوجهفرنگی هستند.
کباب خوردن از خوشیهای کمنظیر استانبول است و یکی از بهترینهایش هم اسکندرکباب است: تکههای نازک و لطیف گوشت کبابی که با نان تازهی پیتا، کره، سس گوجهفرنگی و ماست چکیده سرو میشود.
کباب آدانا خیلی شبیه کباب کوبیدهی دوستداشتنی خودمان است با ادویههای کمی متفاوت. این کباب با لواش، پیاز گریلشده، گوجهفرنگی و فلفل سبز سرو میشود.
دونرکباب هم که نیازی به معرفی ندارد. قطعاً دونرکبابهای استانبول طعم اصیلتری از کبابترکیهای ایران دارند و باید حداقل یک ساندویچ بزرگ دونر در استانبول امتحان کنید.
پیده که به آن پیتزای ترکی هم میگویند، نان لطیف و نازکی است که سطحش را با ترکیبات مختلفی مثل گوشت چرخکرده یا رشته رشته بره، فلفل سیاه، اسفناج تازه و پنیر بز پر میکنند و بینهایت خوشمزه است.
ماهی و غذاهای دریایی هم در استانبول و به خصوص در رستورانهای کنار اسکله خیلی مرسوم است. اگر از تنوع خوراکهای دریایی گیج شدید، پیشنهاد ما ماهی «لوفر» است.
کوفته، دلمه، بورِک و انواع پیراشکی هم در رستورانهای سنتی استانبول سرو میشوند و طعمی لذیذ و خانگی دارند.
کمتر کسی است که غذاهای متنوع، وسوسهانگیز و پر و پیمان ترکیهای را نپسندد؛ بیدلیل نیست که آشپزی این کشور شهرت و محبوبیت جهانی دارد